ΤΟ TΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

November 14, 2021
1ήμερη
από 50€ στην Α' ζώνη

Του Κώστα Ταχτσή

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ  Η επιτυχία συνεχίζεται!

Το Τρίτο Στεφάνι», η μεγάλη παραγωγή που γεννήθηκε μέσα στην πανδημία, το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, ζωντάνεψε και πάλι στο θέατρο Παλλάς, με πρωταγωνίστριες  την Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας. Ένας εικοσαμελής θίασος σημαντικών ηθοποιών μπαίνει στη δίνη της νέας, πρωτότυπης μουσικής του Μίνου Μάτσα, φέρνοντας επί σκηνής τους ήχους και τις εικόνες μιας ολόκληρης εποχής  

Το τρίτο στεφάνι, είναι μια κατάθεση μνήμης όπου μέσα από τις προσωπικές ιστορίες των ηρώων περνάει ολόκληρη η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Όχι με διάθεση διδακτική, αλλά μ᾽ ένα σπάνιο χιούμορ που αναδεικνύει καίρια όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να παλεύει κανείς στη ζωή.

 

 

Αυτό που μαγνητίζει σήμερα στο «Τρίτο Στεφάνι», κι αυτό που την ίδια στιγμή του χαρίζει τη διαχρονική του γοητεία, είναι μια ανελέητη κατάφαση στη ζωή. Τα πρόσωπα αυτού του δράματος, οι «ατσάλινοι» άνθρωποι μιας άλλης εποχής, σχεδόν σαν Παπαδιαμαντικοί ήρωες, υποφέρουν, απελπίζονται, κλαίνε γοερά, ματώνουν, αλλά ποτέ δε χάνουν πραγματικά την πίστη τους στη ζωή, σ᾽ αυτό που φέρνει το αύριο. Γελάνε δυνατά και λαγαρά μπροστά σε κάθε δυσκολία, και μας δείχνουν το δρόμο. Γι’ αυτούς ακριβώς του λόγους, το «Στεφάνι», που τόσο ανθίσταται στην ηθογράφηση και τόσο αναδεικνύει τον ρεαλισμό, είναι μια υπόθεση ανθρώπων που δεν παύουν ποτέ να είναι νέοι. Τότε και σήμερα.

Ώρα αναχώρησης από τον Υπεραστικό Σταθμό ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ: 14:30.

 Έναρξη παράστασης 19:00

Διάρκεια παράστασης: 150’

 

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο: (περιλαμβάνεται εισιτήριο παράστασης)

Διακεκριμένη Β’ Ζώνη 65,00 €

Ζώνη Α’ Ζώνη: 50,00€

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Εισιτήριο παράστασης.
  • Κόστος μετακίνησης με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 

Η κράτηση θέσεων θεωρείται έγκυρη κατόπιν κατάθεσης προκαταβολής μέχρι 08/11/21.

 

Σημείωση:

Το θέατρο Παλλάς λειτουργεί αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του Covid-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Στην είσοδο του θεάτρου θα γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος των πιστοποιητικών. Μάσκα μη ιατρική υποχρεωτική.