ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ

February 15, 2020
1ήμερη
65€ / άτομο στην Γ' Ζώνη

15/02/2020 (ΠΡΕΜΙΕΡΑ)

ΚΛΕΙΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ)

 

Η παράσταση - φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Το διάσημο, κλασικό μιούζικαλ του Andrew LIoyd Webber, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες παγκοσμίως έρχεται από την People Entertainment Group στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater σε περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στην μεγαλύτερη θεατρική παραγωγή που έχει παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα!
Μια μεγαλειώδης παραγωγή που θα συναρπάσει και θα μαγέψει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
Το φάντασμα της Όπερας βασίζεται σε ένα κλασικό γαλλικό θρίλερ για ένα μυθικό τρομακτικό φάντασμα που στοιχειώνει μια παλιά γαλλική όπερα και ερωτεύεται μια νεαρή και όμορφη ηθοποιό.

Είναι ένα φαινόμενο στον χώρο των μιούζικαλ με ορισμένα από τα πιο φανταχτερά σκηνικά, κοστούμια και ειδικά εφέ που έχουν χρησιμοποιηθεί σε θεατρική σκηνή. Το έργο έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Λονδίνο στις 9 Οκτωβρίου 1986 και από τότε έχει ανέβει πάνω από 12.000 φορές στο Θέατρο της Αυτού Μεγαλειότητας στο Λονδίνο. Σε όλο τον κόσμο, το Φάντασμα της Όπερας έχει προβληθεί σε περισσότερες από 165 πόλεις και έχει κερδίσει περισσότερα από 70 θεατρικά βραβεία.

Ο παγκοσμίου φήμης Άγγλος συνθέτης Andrew Lloyd Webber είναι υπεύθυνος για την παραγωγή αυτού του μιούζικαλ. Ο Harold Prince είναι ο σκηνοθέτης και ο Cameron Mackintosh ο παραγωγός.

Βιώστε την μοναδική εμπειρία μιας παράστασης που έχει βραβευτεί με επτά βραβεία Tony και θεωρείται το κορυφαίο μιούζικαλ όλων των εποχών.

Έναρξη παράστασης 15:30
Διάρκεια παράστασης: 2.30 (με το διάλειμμα)
Αναχώρηση από Πάτρα 09:00.

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο:
Ζώνη Α’: 88,00€
Ζώνη Β’: 77,00€
Ζώνη Γ’: 65,00€

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Εισιτήριο παράστασης.
  • Κόστος μετακίνησης με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

 

Η κράτηση θέσεων θεωρείται έγκυρη κατόπιν κατάθεσης προκαταβολής 50,00€ μέχρι 06/01/19.