BOYΔΑΠΕΣΤΗ –ΒΙΕΝΝΗ

December 18, 2019
6ήμερη
από 320 € / άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ

 

 18-23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1Η ΜΕΡΑ
ΠΑΤΡΑ – ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Συγκέντρωση στο χώρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαίας και ώρα 05.15 το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ . Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για το σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και αναχώρηση για την Σερβία και την  παραποτάμια πόλη ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ στις όχθες του ΛΕΠΕΝΙΤΣΑ όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

 

2Η ΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό αναχώρηση για Βουδαπέστη. Προσπερνώντας το Νόβισαντ θα πορευθούμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη του Σέγκετ. Το απόγευμα το «Μαργαριτάρι του Δούναβη», η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να την γνωρίσουμε. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας για μια πρώτη γνωριμία με την Μαγυάρικη πρωτεύουσα, που την χωρίζει ο Δούναβης και την ενώνουν οι πανέμορφες γέφυρές του. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο σας προτείνουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Φωταγωγημένο Δούναβη συνοδεία του ξεναγού μας. Μέσα από το πλοιάριο θα θαυμάσετε τα μεγαλοπρεπή κτήρια και τα εντυπωσιακά αξιοθέατα της πανέμορφης Βουδαπέστης. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

 

 

3Η ΜΕΡΑ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)

Πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και ξεκινάμε για την ξενάγηση της βασίλισσας της τσιγγάνικης μουσικής. Η Βούδα πάνω σε χαμηλούς λόφους, η Πέστη απέναντί της σε μεγάλη πεδιάδα. Στη μέση ο γαλάζιος Θεός ο Δούναβης.

Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, τον καθεδρικό ναό του Αγ. Στεφάνου και την Όπερα. Ύστερα διασχίζοντας τον Δούναβη θα βρεθούμε στην Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, την θαυμαστή εκκλησία του Ματία και θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλερτ. Το απόγευμα ελεύθερο να χαρείτε το «Παρίσι της Ανατολής». Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας επισκεπτόμενοι τα πραγματικά αξιόλογα μουσεία της πόλης. Επισκεφθείτε τις θέρμες της πόλης, τo Κοινοβούλιο, την Εθνική Πινακοθήκη, τον Ζωολογικό κήπο κ.α. Για τις αγορές σας επισκεφθείτε τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι ή απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο CAFÉ NEW YORK το πολυτελέστερο καφέ της Ευρώπης. Για το βράδυ σας προτείνουμε(προαιρετικά) ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

 

4Η ΜΕΡΑ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη με την μαγευτική αυστριακή ύπαιθρο να συντροφεύει την διαδρομή μας. Άφιξη στην πόλη του Μότσαρτ και του Στράους, θα μεταβούμε στο παλάτι του Σέμπρουν με τα 1400 δωμάτια και τους εξαίρετους κήπους του, την Όπερα, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο Νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, το Μουσείο Καλών Τεχνών και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την Αυστριακή πρωτεύουσα. Ελεύθερος χρόνος στον διάσημο πεζόδρομο Κερτνερ στράσσε όπου μπορείτε να ψωνίσετε και τις περίφημες Βιεννέζικες σοκολάτες. Επιστροφή αργά στο ξενοδοχείο μας στην Βουδαπέστη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

5Η ΜΕΡΑ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ–ΝΙΣ

Πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε , για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, όπου θα έχουμε σύντομη στάση και ξενάγηση στην πόλη. Τελικός προορισμός μας η περιοχή του ΝΙΣ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

6Η ΜΕΡΑ
ΝΙΣ – ΠΑΤΡΑ

Μετά το πρωινό, αφήνουμε την Σερβία και ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής μας για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και συνεχίζουμε για την Πάτρα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη το βράδυ και τέλος της εκδρομής.

 

 

Τιμή σε δίκλινο δωμάτιο : 320,00€  κατ’ άτομο

Διαφορά  μονόκλινου     : 120,00€   επιπλέον

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας
 • Ολοήμερη εξόρμηση στην Βιέννη.
 • 5 διανυκτερεύσεις με πρωινό (2 στη Σερβία και 3 στη Βουδαπέστη).
 • 4 γεύματα η δείπνα στα  ξενοδοχεία 3*sup.στο Κραγκούγιεβατς και 4* στη Νις και Βουδαπέστη.
 • Δημοτικός φόρος πόλεων.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός.
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - Συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους & θεάματα.
 • Επιπλέον γεύματα - δείπνα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και γενικά ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση: Η ανωτέρω ροή τής εκδρομής, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος χωρίς καμία παράληψη.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

 

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100€ κατά την κράτηση

Εξόφληση το ΑΡΓΟΤΕΡΟ έως 10 ημέρες πρίν την αναχώρηση! (09/12)