ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ

January 12, 2019
1ήμερη
35€ / άτομο

Η επιτυχία συνεχίζεται!
Με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και

Π. Δαδακαρίδης, Β. Ρίσβας, Άν. Μενενάκου, Χρ. Σπανός, Ξ. Γεωργίου, Δ. Μαυρόπουλος. Σκην.: Αθ. Σμαραγδή. Κοστ.: Ν. Παναγιώτου. Φωτ.: Χρ. Τζιόγκας

Το Δείπνο Ηλιθίων, η sold out παράσταση των τριών τελευταίων ετών, συνεχίζεται στο Θέατρο Κάππα. Η πολυβραβευμένη κωμωδία του Φρανσίς Βεμπέρ, που έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.
Το Δείπνο Ηλιθίων (Le Dîner des Cons) γράφτηκε από τον Φρανσίς Βεμπέρ το 1993.

Η υπόθεση
Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!
Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.

Τελικά, ποιος απ’ τους δύο είναι ο ηλίθιοs ;

Μια παράσταση περί των… κοντινών συνόρων εξυπνάδας και χαζομάρας, που αξίζει να δούμε.

Αναχώρηση στις 11:00 το πρωί
Έναρξη παράστασης στις 18:00.
Τιμή συμμετοχής:   35,00 €

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
•    Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
•    Εισιτήριο παράστασης
•    Συνοδός

Σημείωση:
Η κράτηση θεωρείται έγκυρη κατόπιν κατάθεσης προκαταβολής μέχρι τις 29/12/18.