9 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

August 2, 2012
9ήμερη

9 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ – ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

2/8-10/8/2012

 

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΔΥΡΡΑΧΙΟ Συγκέντρωση και αναχώρηση ώρα 5:00 π.μ. για Ιωάννινα –Σύνορα Κακαβιάς. Διατυπώσεις – διέλευση και συνεχίζουμε για Αργυρόκαστρο - Τεπελένι – Φιέρι Στάση για φαγητό στη διαδρομή και συνεχίζουμε για Δυρράχιο. Άφιξη,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΤΙΡΑΝΑ – ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟ – ΚΟΤΟΡ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 07:00 π.μ. για τα Τίρανα. Σύντομη περιήγηση και αναχώρηση για τα σύνορα της Αλβανίας. Συνοριακές διατυπώσεις, διέλευση και συνεχίζουμε για μερικά από τα ωραιότερα τοπία της Ευρώπης αυτό του Αγ. Στεφάνου και του Κοτόρ. Γεύμα στη διαδρομή. Το απόγευμα άφιξη στο Ντουμπρόβνικ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.  

3η ΗΜΕΡΑ:  ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ Πρωινό και ξενάγηση στην ιστορική πόλη που δίκαια θεωρείται το Διαμάντι της Αδριατικής. Θα δούμε το Καθεδρικό Ναό, το Κυβερνείο  Rector palace, μεσαιωνικά κτήρια προστατευόμενα από την UNESCO κ.α. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ή (προαιρετικά) μία μίνι κρουαζιέρα στα απέναντι νησάκια. Δείπνο. Διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ : ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ –ΣΠΛΙΤ – ΤΡΟΓΚΙΡ – ΜΠΙΟΓΚΡΑΝΤ Πρωινό και αναχώρηση για το Σπλίτ κατά μήκος των Δαλματικών Ακτών. Περιήγηση της Πόλης που επιλέχτηκε από τον αυτοκράτορα Διοκλιτιανό για να χτίσει το παλάτι του σε σχέδιο Ρωμαϊκού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος για ένα καφέ και αναχώρηση  για το Τρογκίρ όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό. Νωρίς το απόγευμα άφιξη στο Μπίογκραντ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος για ξεκούραση.  Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

             5η ΗΜΕΡΑ: ΖΑΝΤΑΡ – ΛΙΜΝΕΣ  ΠΛΙΒΙΤΣΕ – ΡΙΕΚΑ  Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ζαντάρ. Σύντομη περιήγηση στην παλιά πόλη και αναχώρηση  για τις λίμνες Πλίβιτσε εκεί που η φύση δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα θαύματά της που αφήνουν άναυδο τον επισκέπτη. Είναι ένα συγκρότημα από μια  από μια σειρά λίμνες άλλη ψηλότερη άλλη χαμηλότερη που με μια σειρά καταρρακτών  τα νερά πέφτουν από τη μία λίμνη στην άλλη. Παραμονή έως το απόγευμα που θα φτάσουμε στην Ριέκα στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

              6η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΕΚΑ-ΟΠΑΤΙΑ-ΡΙΕΚΑ Πρωινό και επίσκεψη στη Ριέκα όπου θα δούμε το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό ναό, την εκκλησία  της Ανάληψης. Θα έχουμε χρόνο στη λεωφόρο Κόρζο για καφέ και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για βόλτες να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική και τους ανθισμένους κήπους της Οπάτιας. Δείπνο.   Διανυκτέρευση.

7η ΗΜΕΡΑ: ΡΙΕΚΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ  ΠΟΣΤΟΪΝΑ – ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ (Σλοβενία) – ΤΕΡΓΕΣΤΗ – ΠΑΝΤΟΒΑ  Πρωινό και αναχώρηση ώρα 07:30 π.μ. για τα πιο γνωστά σπήλαια της Ευρώπης το Ποστόϊνα με τους υπέροχους σταλακτίτες. Θα διασχίσουμε τα σπήλαια με το ειδικό τρένο και συνεχίζουμε για την όμορφη Λουμπλιάνα την πρωτεύουσα της καταπράσινης Σλοβενίας. Σύντομη περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, λίγος χρόνος για να απολαύσουμε το καφεδάκι μας ή το παγωτό μας. Αναχώρηση για Πάντοβα. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΝΤΟΒΑ – ΑΝΚΟΝΑ Πρωινό και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο και προσκύνημα στον Άγιο Αντώνιο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ανκόνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η ΗΜΕΡΑ: ΤΑΞΙΔΙ ΕΝ ΠΛΩ – ΠΑΤΡΑ Ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τις ανέσεις του πλοίου και αναπολώντας τις όμορφες εμπειρίες αυτού του μοναδικού ταξιδιού. Αργά το μεσημέρι άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας , αποβίβαση.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο 680,00 ευρώ

Μονόκλινο (εφόσον υπάρχει διαθέσιμο) επιπλέον επιβάρυνση 220,00 ευρώ

 

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές και περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

Εισιτήρια πλοίου σε 4/κλινες εσωτερικές καμπίνες Ανκόνα – Πάτρα

7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*

7 Πρωινά (εκτός πλοίου)

7 Γεύματα ή δείπνα  (εκτός πλοίου)

Τοπικός ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ

Αρχηγός - Συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ΦΠΑ

Δεν Περιλαμβάνονται
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, το τρένο για σπήλαια Ποστόινα, η είσοδος στο πάρκο των λιμνών Πλίβιτσε, η κρουαζιέρα στα νησάκια, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, επιπλέον γεύματα, ποτά,  ότι δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα

Διαφορές Καμπινών

Για δίκλινη εξωτερική (Α2) καμπίνα : 45€ κατ’ άτομο

Για δίκλινη εσωτερική ( ΑΒ2) καμπίνα : 35€ κατ’ άτομο  

Για τρίκλινη εξωτερική (Α3) καμπίνα : 35,οο€ κατ’ άτομο

Για τρίκλινη εσωτερική (ΑΒ3) καμπίνα : 20,οο€ κατ’ άτομο

Για τετράκλινη εξωτερική (Α4) καμπίνα : 25,οο € κατ’ άτομο

 

Σημείωση: Η ανωτέρω ροή της εκδρομής, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ τελευταίου τύπου  τα οποία και θα πρέπει να προσκομίζεται στο γραφείο μας για καταγραφή στοιχείων σε ειδικές καταστάσεις που είναι απαραίτητες για τα σύνορα των χωρών