Εκδρομή στο Bansko

January 16, 2012
4ήμερη

Στο Bansko βρίσκεται ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων, με 70 χιλιόμετρα πίστες. Οι φιλόξενοι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που φτάνει στην περιοχή τους για να απολαύσει το χιόνι, τα ψώνια ή τη διασκέδαση που προσφέρουν.

1η μέρα : ΠΑΤΡΑ – Mπάνσκο

Συγκέντρωση στο γραφείο μας ώρα 7:00 και αναχώρηση μέσω Εγνατίας οδού για τα σύνορα του Προμαχώνα. Άφιξη στο Μπάνσκο, τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2η – 3η μέρα: Μπάνσκο

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε τις χαρές του χιονιού, άλλοι στο χιονοδρομικό κέντρο και άλλοι στο παραδοσιακό χωριό του Μπάνσκο που άρχισε να αναπτύσσεται πρόσφατα. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ. με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914μ. Πολλές πίστες όλων των κατηγοριών, μπλε, κόκκινες και μαύρες καθώς και σύγχρονα λίφτ που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό σκιέρ. Προτείνουμε μια βόλτα στο γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για πεζοπορία και ανάβαση σε ψηλές κορυφές όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στον καθαρό αέρα. Στο υπαίθριο παζάρι θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη ρουχισμού. Για τους πιο χαλαρούς το χωριό διαθέτει πολλές μικρές ταβερνούλες με τοπικές λιχουδιές που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Το βράδυ μετά το δείπνο, όποιος αντέχει προτείνουμε νυχτερινή διασκέδαση σε club της περιοχής . Διανυκτέρευση.

4η μέρα : Η μέρα της επιστροφής μας

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής μέσω των συνόρων του Προμαχώνα και της Εγνατίας οδού. Άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τιμή κατ’ άτομο 150 ΕURO σε δίκλινο δωμάτιο ή τρίκλινο

Επιβάρυνση μονόκλινου 50 EURO

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας
3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο
HOTEL HERMES
3 πρωινά γεύματα στο ξενοδοχείο

3 δείπνα στο ξενοδοχείο

Αρχηγός - Συνοδός
Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Δεν Περιλαμβάνονται:
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους & θεάματα
Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα
Ότι δεν περιλαμβάνετε στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Σημείωση : Η ανωτέρω ροή της εκδρομής, ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ : ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ