3/ΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 31/8-2/9/2012 ΣΥΒΟΤΑ – Κρουαζιέρα

Αύγουστος 31, 2012
3ήμερη

1η ΗΜΕΡΑ, Παρασκευή 31/8/2012  : ΠΑΤΡΑ-ΑΚΤΙΟ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ.  

Αναχώρηση από το γραφείο μας στη Πάτρα ώρα 15:00 και αφού κάνουμε όμορφες μικρές στάσεις (Βόνιτσα καφέ) θα φτάσουμε στα επονομαζόμενα ελληνικά φιόρδ στα Σύβοτα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Albadros hotel στα Σύβοτα.  Διανυκτέρευση.                             

2η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 1/9/2012:  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ
 

Πρωινό και αναχώρηση για το χωριό Αμμουδιά όπου θα επιβιβαστούμε (προαιρετικά) στο  καραβάκι για τους Παξούς και Αντίπαξους ένα πραγματικό επίγειο παράδεισο. Άφιξη στους Αντίπαξους, ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια κατεύθυνση στις ξακουστές Σπηλιές του Παπανικολή. Συνεχίζουμε για το Γάιο, πρωτεύουσα των Παξών και ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Στο Γάιο θα ανακαλύψετε από κοντά τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική των σπιτιών των Ιόνιων νησιών με τα καντούνια. Μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας να επισκεφτείτε την πόλη ή εναλλακτικά να ανακαλύψετε της σπηλιές του νησιού. Επιστροφή στα Σύβοτα . Διανυκτέρευση.  

3η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 2/9/2012: ΠΑΡΓΑ-ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΠΑΤΡΑ.      

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε τις ομορφιές της περιοχής. Επίσκεψη στην γραφική κωμόπολη της Πάργας με τις σπάνιες φυσικές ομορφιές. Από τα σπουδαιότερα αξιοθέατά της είναι το νησί της Παναγιάς και το Βενετσιάνικο κάστρο. Η πόλη είναι αμφιθεατρικά κτισμένη. Τα σπίτια της μικρά, ολόασπρα, είναι σκαρφαλωμένα στις πλαγιές χωμένα μέσα στο πράσινο Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε  το Nεκρομαντείο,  τις Πηγές του Aχέροντα. Χρόνος ελεύθερος για περπάτημα και φαγητό στα ταβερνάκια που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού. Επιστροφή στη Πάτρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

·         Μεταφορά – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

·         2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑLBADROS HOTEL

·         2 πρωινά στο ξενοδοχείο

·         Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

·         Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ποτά, γεύματα, δείπνα και οτιδήποτε δεν αναφέρεται σαν περιλαμβανόμενο. 

Το πρόγραμμα της εκδρομής μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθούν οι τόποι επίσκεψης.

 

 

Τιμή κατ’ άτομο 110 ΕURO σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο, παιδιά μέχρι 12  ετών επιβάρυνση 50 EURO ανά άτομο

Επιβάρυνση μονόκλινου 50 ευρώ