ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Μάιος 26, 2018
3ήμερη
145€/άτομο για διαμονή σε 2κλινο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

26-28/05/2018

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση στις 06.15 το πρωί από το σταθμό του Κτελ Ν. Αχαΐας με προορισμό την Κέρκυρα. Μετά από ενδιάμεση στάση στα Ιωάννινα θα φτάσουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και θα επιβιβαστούμε στο F/B για την Κέρκυρα. Άφιξη στην Κέρκυρα το μεσημέρι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα μεταβούμε στο κέντρο της πόλης όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθούμε στα καντούνια για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

2η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε το Αχίλλειο (θερινή κατοικία της πριγκίπισσας Σίσσυ) όπου θα δούμε τους εξαιρετικούς πίνακες, καθώς και τα εκθέματα του μουσείου. Συνεχίζουμε για την Παλαιοκαστρίτσα όπου θα επισκεφθούμε την Μονή της Ζωοδόχου Πηγής, κτίσμα Ενετικής αρχιτεκτονικής του 18ου αιώνα. Μουσείου. Εκεί θα απολαύσουμε και το μεσημεριανό μας. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, αφού πρώτα κάνουμε μια στάση στο εργαστήρι παρασκευής του τοπικού γλυκού κουμ-κουάτ. Έπειτα, θα συνεχίσουμε για το Κανόνι με το Ποντικονήσι και την Μονή Βλαχερνών. Θα καταλήξουμε στην Σπιανάδα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό το λιμάνι. Αφού φτάσουμε στην Ηγουμενίτσα, θα κατευθυνθούμε προς την Πάργα όπου θα κάνουμε ολιγόωρη στάση για φαγητό και ξεκούραση. Στη συνέχεια αναχωρούμε για Πάτρα, άφιξη το βράδυ.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 145,00 για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου 45,00 ευρώ.

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο Ariti Grand Hotel 4* με πρωϊνό
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
  • Αρχηγός – Συνοδός

 

 

Η ροή του προγράμματος μπορεί να γίνει με διαφορετική σειρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

 

Η κράτηση είναι έγκυρη εφόσον καταβληθεί προκαταβολή 70,00 ευρώ. Εξόφληση έως 18/05/2018.