ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

Ιανουάριος 5, 2018
3ήμερη
110€ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

05/01/2018 – 07/01/2018

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Συγκέντρωση και αναχώρηση από το σταθμό του Κτελ Ν. Αχαΐας στις 07:30πμ   με προορισμό το Βόλο. Μετά από μια διαδρομή περίπου τριών ωρών θα κάνουμε στάση για καφέ και ξεκούραση στο ύψος της Λαμίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την ιστορική ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ και εν συνεχεία θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στο Βόλο και  η υπόλοιπη ημέρα μας είναι ελεύθερη.

2η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση μετά το πρωινό, περίπου στις 09:00, από το ξενοδοχείο με προορισμό το όμορφα χωριά του Πηλίου. Θα επισκεφθούμε τα Χάνια, τη Ζαγορα και τη Τσαγγαράδα όπου θα κάνουμε και στάση για φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια θα πάμε στη γραφική Πορταριά και την Μακρινίτσα γνωστή και ως «μπαλκόνι του Παγασητικού» για την υπέροχη θέα της, επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αποχωρούμε από το ξενοδοχείο μας με κατεύθυνση τη νότια πλευρά του Πηλίου. Ακολουθώντας μία όμορφη διαδρομή θα επισκεφθούμε  τις ιστορικές Μηλιές, πατρίδα του Άνθιμου Γαζή (προαιρετικά μπορεί να γίνει η μετακίνηση στις Μηλιές και με το τραινάκι από Άνω Λεχώνια). Από εκεί για τα Καλά Νερά όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Τέλος θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής όπου με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στη Πάτρα περίπου στις 21:30.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 110,00 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
•    Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Kypseli με πρωϊνό
•    Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του Patras Travel με WiFi

Δεν περιλαμβάνονται:
•    Ότι δεν αναφέρεται στα συμπεριλαμβανόμενα
•    Κόστος τραίνου Άνω Λεχώνια – Μηλιές 10,00€ ανά άτομο