ΣΚΙΑΘΟΣ-ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ

Αύγουστος 20, 2021
3ήμερη
150€ / άτομο

1Η ΗΜΕΡΑ:

 Αναχώρηση από την Πάτρα νωρίς το πρωί, και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει. Με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στη Γλύφα Φθιώτιδας κι’ επιβιβαζόμαστε στο τουριστικό πλοιάριο που θα μας οδηγήσει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Θα επισκεφθούμε τη ΧΩΡΑ, όπου φιλοξενείται και το ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και  συνέχίζουμε για την πόλη του Βόλου  με τα περίφημα τσιπουράδικα όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στις ΜΗΛΙΕΣ ιστορικό χωριό μικρογραφία όλου του Πηλίου, χτισμένο σε μια κατάφυτη πλευρά και σε υψόμετρο που κυμαίνεται από 250 μ. στο χαμηλότερο σημείο του (περιοχή σιδηροδρομικού σταθμού) μέχρι 450 μ. περίπου στο υψηλότερο. Πρόκειται για κεφαλοχώρι της περιοχής, γεμάτο μηλιές, καστανιές και λιόδεντρα, με υπέροχη θέα προς τον Παγασητικό κόλπο και το νότιο Πήλιο. Αμέσως μετά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα βρεθούμε στη γραφική ΠΟΡΤΑΡΙΑ και την όμορφη ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος,

διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ: 

 Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, που είναι χτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής ‘Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στην όμορφη παραλία, ΑΧΛΑΔΙ όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για Πάτρα με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη το βράδυ.

Τιμή: 150,00  € κατ’ άτομο σε δίκλινο

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί για καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Περιλαμβάνονται: Μετάβαση και επιστροφή με το πούλμαν, 2 διανυκτερεύσεις σε Κεντρικό 4*  ξενοδοχείο στο ΒΌΛΟ ,2 πρωινά, τα εισιτήρια  του τουριστικού πλοιαρίου για την ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΣΚΙΑΘΟ.