ΜΠΑΝΣΚΟ

Ιανουάριος 5, 2023
4ήμερη
240€ / άτομο για διαμονή σε δίκλινο

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 05-08/01/2023

 

1η ΗΜΕΡΑ: Πάτρα - Μπάνσκο

Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο από Πάτρα για Bansko στις 04:00, το πρωί. Ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και για ψώνια στα duty free. Άφιξη στο Bansko και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας βράδυ, βόλτα στην πόλη για καφέ ή clubbing στα après ski μπαράκια και club. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μπάνσκο

Πρωινό με buffet. Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το σκί στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko. Είναι το νεότερο και σαφώς το πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας και ολόκληρων των Βαλκανίων! Έχει συνολικά 11 αναβατήρες, μια οκταθέσια τηλεκαμπίνα μήκους 6315m και 14 πίστες που καλύπτουν 65 km. Και για κάθε ενδεχόμενο, υπάρχουν 100 κανόνια τεχνητής χιόνωσης!  Για τους skiers και τους snowboarders υπάρχουν πίστες όλων των βαθμών δυσκολίας με κορυφαία την εκπληκτική Tomba για τους experts. Για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν τρεις παιδικοί σταθμοί, τρία παιδικά lifts και ένας παιδότοπος carousel.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστορικό Μπάνσκο όπου δεσπόζει η εκκλησία της Αγίας Τριάδας του 14ου αιώνα με τον πύργο της, καθώς και άλλα πολιτιστικά μνημεία. Παγοδρόμιο, bowling, καταστήματα, παραδοσιακές ταβέρνες, καφετέριες, club, κέντρο διασκέδασης με ελληνική μουσική, πληθώρας επιλογών… Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μπάνσκο - Σόφια (προαιρετική)

Πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στη Σόφια. Ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, όπου, μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Καθεδρικό ναό του Alexander Nevsky τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, τον Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μπάνσκο, στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Μπάνσκο - Πάτρα

Πρόγευμα και αναχώρηση με προορισμό την Πάτρα. Πρώτος μας σταθμός η γνωστή λουτρόπολη Σαντάνσκι στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Σύντομη περιήγηση και χρόνος για αγορές. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο για διαμονή σε δίκλινο:      240,00€

Επιβάρυνσημονόκλινου     50,00€

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται:

 • Αρχηγός – Συνοδός γκρουπ
 • Διαμονή με πρωινό και δείπνο σε 4* ξενοδοχείο
 • Μετακίνηση σε όλους τους παραπάνω προορισμούς με πολυτελές λεωφορείο
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ασθένεια - ατύχημα.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται:

 • Είσοδος σε μουσεία, χιονοδρομικό κέντρο – ski pass
 • Ότι δεν αναφέρεται στα ανωτέρω ως συμπεριλαμβανόμενο
 • Μονοήμερη εκδρομή στη Σόφια με επίσημη ξενάγηση. Επιβάρυνση 25.00€

 

Παρατηρήσεις:

 • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά χωρίς παραλήψεις
 • Διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου απαραίτητα
 • Προκαταβολή 100€ ανά άτομο, εξόφληση 7 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 • Η προαιρετική εκδρομή στη Σόφια θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή 20 ατόμων και άνω.