ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ Κρουαζιέρα Ιονίου

Ιούλιος 25, 2021
1ήμερη
40€

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25/07/2021

(ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ-ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ-ΦΙΣΚΑΡΔΟ-ΙΘΑΚΗ-σπηλιά  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ).

Αναχώρηση από το ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας  6:00 το πρωί για Λευκάδα.

Μετά από μια μικρή στάση για καφέ , συνεχίζουμε με προορισμό το Νυδρί, το πιο γνωστό και κοσμοπολίτικο θέρετρο της Λευκάδας, όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο, για να αρχίσει η μίνι κρουαζιέρα μας. Θα δούμε τους ξακουστούς Εγκρεμνούς, το μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι, το Φισκάρδο της  Κεφαλονιάς την Ομηρική Ιθάκη και συνεχίζοντας θα επισκεφθούμε τη σπηλιά κρησφύγετο του θρυλικού υποβρυχίου <<Παπανικολής>>στοΜεγανήσι. Θα δούμε το Σκορπιό και το νησάκι Μαδούρη, τόπο καταγωγής του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Kαθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα κάνουμε τις βουτιές μας απ’ το καράβι ή στις παραλίες που θα επισκεφθούμε. ΜΑΓΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ !Επιστροφή στο Νυδρί γύρω στις 18:30. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο μιάς ώρας στη Λευκάδα. Στις 19:30 περίπου συγκέντρωση και επιστροφή στην Πάτρα, με ενδιάμεση στάση.

Τιμή  συμμετοχής κατ’ άτομο:            40,00 €

    Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται : Μεταφορά με λεωφορείο του Patras Travel με δωρεάν σύνδεση WiFi. Κρουαζιέρα. Αρχηγός - Συνοδός γραφείου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COVID-19:

Τα λεωφορεία μας τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απολυμαίνονται πριν από κάθε αναχώρηση και διαθέτουν πιστοποιητικό απολύμανσης. Εντός των λεωφορείων υπάρχει αντισηπτικό υγρό για τους επιβάτες. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για οδηγό, συνοδό και επιβάτες. Η πληρότητα βρίσκεται στο 85%.