ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Απρίλιος 30, 2019
6ήμερη
350,00€ / άτομο σε δίκλινο

1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΞΑΝΘΗ 30/04/2019

Συγκέντρωση στο Γραφείο μας ώρα 07:00 για Ξάνθη μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση.
Άφιξη στην Ξάνθη το απόγευμα  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΞΑΝΘΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  01/05/2019

Άμεση αναχώρηση μετά το πρωινό. Η διαδρομή μας στο μεγαλύτερο μέρος ακολουθεί την Εγνατία Οδό. Αφήνοντας δεξιά μας την όμορφη Αλεξανδρούπολη  φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Ολιγόλεπτη στάση στα Ελληνικά duty free. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο  περνάμε την γέφυρα του Έβρου και τον έλεγχο των Τουρκικών συνόρων,  για να συνεχίσουμε τη διαδρομή μας μέχρι τη Ραιδεστό όπου θα έχουμε την πρώτη μας στάση.
Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο στη Κωνσταντινούπολη. Πρώτη γνωριμία με την φωτισμένη πόλη. Θα επισκεφτούμε, την Παναγία των Βλαχερνών, το Μπαλουκλή (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) με τα θρυλικά Ψάρια και τους τάφους των Πατριαρχών και την Μονή Χώρας. Δείπνο σε εστιατόριο.
Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ξενάγηση πόλης) 02/05/2019
Μετά το πρωινό ολοήμερη ξενάγηση της Πόλης. Θα επισκεφτούμε  το παλαιό ανάκτορο των    Σουλτάνων με τους αμύθητους θησαυρούς, το γνωστό Τοπ-Καπί. Επίσκεψη στο Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου. Σε ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες θα ξεναγηθούμε στη συνέχεια, δεν είναι άλλο από το «Μπλε Τζαμί» του Σουλτάν Αχμέτ, όπου και θα γευματίσουμε. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού, την Αγία Σοφία.  Στη συνέχεια  μας περιμένει η περίφημη Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 4000 μαγαζιά για ενδιαφέρουσες αγορές . Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ :ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ (ΧΑΛΚΗ- ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ) 03/05/2019
Πρωινό και, αμέσως μετά, θα επισκεφθούμε το Ντολμά Μπαχτσέ και στη συνέχεια απ’ την προβλήτα της πόλης, θα πάρουμε το πλοίο για να απολαύσουμε τα μαγευτικά Πριγκιποννήσια. Αρχικά σύντομη επίσκεψη στη Χάλκη και έπειτα στην Πρίγκηπο. Γεύμα σε εστιατόριο του νησιού και βόλτα με την άμαξα (προαιρετικά) για να απολαύσετε την γαλήνια ομορφιά του καταπράσινου νησιού αλλά και τις παλιές αριστοκρατικές επαύλεις, κυρίως Ελλήνων της Πόλης.   Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ04/05/2019
Πρωινό κι επίσκεψη στο Πατριαρχείο, την Αιγυπτιακή αγορά και βόλτα στο Βόσπορο με το καραβάκι.
Με όμορφες εικόνες, με τις καλύτερες εντυπώσεις και πολλά σουβενίρ ξεκινάμε από τη γνωστή πλέον διαδρομή για τη Ραιδεστό και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα.
Στάση στα duty free. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο φθάνουμε στην πόλη της Κομοτηνής, όπου και θα βρούμε κατάλυμα για τη νύχτα.

6η ημέρα: ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΑΤΡΑ 05/05/2019
Πρωϊνό και αναχώρηση για Πάτρα. Μικρές στάσεις για φαγητό και καφέ θα γίνουν, κατά την διάρκεια της επιστροφής μας. Άφιξη στην Πάτρα αργά το βράδυ.

Τιμή σε δίκλινο δωμάτιο : 350,00€  κατ’ άτομο
Διαφορά  μονόκλινου     : 135,00€   επι πλέον

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
 • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό στη Ελλάδα (Ξάνθη-Κομοτηνή).
 • 3 διαν/σεις στην Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο 4* AVANT GARDE (πλατεία ΤΑΧΙΜ) με πρωινό.
 • 2 γεύματα και 1 δείπνο σε εστιατόριο στην Πόλη.
 • Ελληνόφωνος ξεναγός όλες τις ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγός - Συνοδός.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους & θεάματα.
 • Επιπλέον γεύματα - δείπνα, ποτά, φιλοδωρήματα.
 • Και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο και γενικά ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Σημείωση: Η ανωτέρω ροή τής εκδρομής, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος χωρίς καμία παράληψη.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ