ΚΥΘΗΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Ιούνιος 11, 2022
3ήμερη
160€ / άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

 

11-13/06/2022

 

1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από ΚΤΕΛ Αχαΐας στις 05.30 τα ξημερώματα με προορισμό το λιμάνι στη Νεάπολη Λακωνίας. Στάση  για ξεκούραση. Φτάνουμε στη Νεάπολη για να επιβιβαστούμε στο καράβι και απόπλου στις 14.30 για το όμορφο νησί των Κυθήρων. Επισκεπτόμαστε την όμορφη παραλία του Αβλέμονα για φαγητό στα ταβερνάκια της περιοχής και μπάνιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Αγία Πελαγία.

 

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε για να γνωρίσουμε  το όμορφο νησί των Κυθήρων.

Ξεκινάμε με την  Ιερά Μονή Της Παναγίας της  Μυρτιδιώτισσας  Η εικόνα της Παναγίας της είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και είναι η απανταχού προστάτιδα των Κυθηρίων. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού τη Χώρα. Περίπατος στα γραφικά στενά, βόλτα στο ενετικό φρούριο με τη μαγευτική θέα σε τρία Πελάγη, το νησάκι Χύτρα και στα Αντικύθηρα. Αναχώρηση για το παραθαλάσσιο Καψάλι μόλις 3 χιλιόμετρα πιο κάτω, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.

Αργότερα θα επισκεφτούμε το χωριό Μυλοπόταμο με τα τρεχούμενα νερά που στην πορεία τους σχηματίζουν μικρές λίμνες και καταρράκτες ανάμεσα από αιωνόβια πλατάνια. Πέτρινα τοξωτά γεφύρια και παραδοσιακοί νερόμυλοι δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό. Εκεί θα απολαύσουμε και το μεσημεριανό μας.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.

 

3η ΗΜΕΡΑ

Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την τελευταία μας ημέρα στο νησί. Πρωινό στο ξενοδοχείο , βόλτα, μπάνιο, φαγητό και το μεσημέρι στις 16.30 αναχωρούμε από την Αγία Πελαγία με προορισμό το  Διακόφτι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο στις 16.00 για το λιμάνι της  Νεάπολης.

Επιστροφή στην πόλη μας αργά το βράδυ.

 

Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 160,00€

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Διαμονή με πρωινό στο ξενοδοχείο Venardos 3*
  • Αρχηγός – συνοδός γραφείου
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το δρομολόγιο Νεάπολη -  Κύθηρα - Νεάπολη

 

Παρατηρήσεις:    

  • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική  σειρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
  • Οι θέσεις είναι έγκυρες κατόπιν προκαταβολής.
  • Η αρίθμηση των θέσεων στο λεωφορείο γίνεται με την σειρά κατά την οποία έχει δωθεί η προκαταβολή.