Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΛΕΒΗΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ

Ιούνιος 13, 2021
1ήμερη
22€ / ανα άτομο

Αναχώρηση από Πάτρα στις 06.00 π.μ. και μέσω Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου, στάση για καφέ.  Συνεχίζουμε την εκδρομή μας για την Ι.Μ. Παναγίας Μαλεβής περνώντας τα χωριά Καστρί και Άγιο Πέτρο. Φθάνοντας στην Μονή θα παραμείνουμε για προσκύνημα περίπου 1.30 ώρα. Μετά θα αναχωρήσουμε για Ναύπλιο μέσω Άστρους και εκεί  θα παραμείνουμε για φαγητό και καφέ. Το απόγευμα επιστροφή στην πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις.

Λίγα λόγια για τον ναό: Περικυκλωμένη από το δάσος των μαλεβίσιων κέδρων, στις πλαγιές του Πάρνωνα, ξεπροβάλλει η επιβλητική εκκλησία της Παναγίας Μαλεβής.

Η ομώνυμη γυναικεία μονή διαθέτει έξι εκκλησίες, σύγχρονους ξενώνες, βοηθητικούς χώρους και έναν όμορφο περίβολο γεμάτο λουλούδια. Πέντε χιλιόμετρα από το χωριό του Αγίου Πέτρου είναι ένα από κυριότερα μοναστήρια της Αρκαδίας, χτισμένο σε υψόμετρο 1.100 μ., από το έτος 1116. Και όπως δηλώνουν οι κάτοικοι «να ’ναι καλά η Μαλεβή που γεμίζει το χωριό μας κόσμο».

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 22,00€                                 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο του Patras Travel
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

 

 

 

Παρατηρήσεις:    

  • Το πρόγραμμα μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική  σειρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.
  • Οι θέσεις είναι έγκυρες κατόπιν προκαταβολής.
  • Η αρίθμηση των θέσεων στο λεωφορείο γίνεται με την σειρά κατά την οποία έχει δωθεί η προκαταβολή.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COVID-19:

Τα λεωφορεία μας τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Απολυμαίνονται πριν από κάθε αναχώρηση και διαθέτουν πιστοποιητικό απολύμανσης. Εντός των λεωφορείων υπάρχει αντισηπτικό υγρό για τους επιβάτες. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για οδηγό, συνοδό και επιβάτες. Η πληρότητα βρίσκεται στο 85%.