Η Τρελή του Σαγιό (θέατρο ΠΑΛΛΑΣ) και βόλτα στην Αθήνα

Ιανουάριος 29, 2023
1ήμερη
από 40€ / άτομο (περιλαμβάνεται μετακίνηση)

<<Τι θα προτιμούσατε να έχετε στην αυλή σας; Μια αμυγδαλιά ή μια πετρελαιοπηγή;>>

Αυτό είναι ένα από τα πιο καίρια ερωτήματα που τίθεται ,στο διαχρονικό έργο του Ζαν Ζιροντού που καυτηριάζει τον τυχοδιωκτισμό και αναδεικνύει την αξία της ανθρωπιάς και την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό.

 

Ο Πέτρος Ζούλιας ανεβάζει μια υπερπαραγωγή με πολυμελή και λαμπερό θίασο, μεταφέροντας το εμβληματικό έργο στο σήμερα σε δική του διασκευή και σκηνοθεσία.  

 

   Βιολί & τραγούδι: Μαρία Ρεμπούτσικα

 

 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ερμηνεύει τον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο της Ωρελί, της εκκεντρικής Παριζιάνας που αγωνίζεται ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, ο Νίκος Μουτσινάς αναλαμβάνει το ρόλο του Ρακοσυλλέκτη, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου, ενώ η Αθηνά Οικονομάκου υποδύεται την Ίρμα, μια γλυκιά και ευαίσθητη πόρνη.                      

 

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Ωρελί, η τρελή του Σαγιό, ενσάρκωση της ανεπιτήδευτης, ρομαντικής και αλαφροΐσκιωτης φύσης, μαθαίνει το σχέδιο μιας ομάδας κυνικών επιχειρηματιών, που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το υπέδαφος του Παρισιού με στόχο να πλουτίσουν από το πετρέλαιο που φημολογείται ότι κρύβεται σε αυτό. Η Ωρελί κινητοποιεί όλους τους φίλους της, που, όπως κι εκείνη, αντιστέκονται στην εξουσία του χρήματος, και στήνει μια παγίδα στους εχθρούς της, μέσα στην οποία τους οδηγεί και τους καταστρέφει, καθώς αυτοί είναι τυφλωμένοι από την απληστία τους.

 

 Έναρξη παράστασης: 19:00

Διάρκεια παράστασης: 120’

Αναχώρηση από Πάτρα 12:00.

 

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο (περιλαμβάνεται μετακίνηση):

 

Ζώνη Α’: 50,00€

Ζώνη Β’: 40,00€

 

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

  • Εισιτήριο παράστασης.
  • Κόστος μετακίνησης με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.