Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

Νοέμβριος 24, 2018
1ήμερη
40€ / άτομο

<<ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ….ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!>>

Τον Οκτώβριο στο θέατρο Κιβωτός παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η μαύρη κωμωδία Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (The Ladykillers) σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Επί σκηνής πρωταγωνιστεί ένας εκλεκτός θίασος ηθοποιών που έχουν ξεχωρίσει για τις κωμικές τους ικανότητες, τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Γιάννης Μποστάντζογλου, Αγορίτσα Οικονόμου, Κώστας Αποστολάκης, Στέλιος Πέτσος, Κώστας Φλωκατούλας και Στέλιος Ιακωβίδης.

Ο συγγραφέας Graham Linehan διασκεύασε την ομώνυμη μαύρη κωμωδία του William Rose που είχε γυριστεί το 1955 με πρωταγωνιστές, ανάμεσα σε άλλους, τους Alec Guinness και Peter Sellers. Η ταινία αγαπήθηκε από το κοινό, υμνήθηκε από τους κριτικούς και θεωρείται πλέον κλασικό δείγμα της βρετανικής κωμωδίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ

O καθηγητής Μάρκους και η συμμορία του, παριστάνοντας τους ερασιτέχνες χορευτές, νοικιάζουν τη σοφίτα του ετοιμόρροπου σπιτιού μιας γλυκιάς αλλά άμεμπτου ηθικής γριούλας που ζει με μοναδική παρέα τον παπαγάλο της. Ο Μάρκους έχει σχεδιάσει την τέλεια ληστεία μιας χρηματαποστολής και στο σχέδιο μπλέκεται, χωρίς τη θέλησή της και η σπιτονοικοκυρά. Το "τέλειο" σχέδιο όμως χωλαίνει και η κατάσταση παίρνει απρόβλεπτη και ξεκαρδιστική τροπή γιατί η συμμορία των Πέντε δεν είχε υπολογίσει έναν απρόβλεπτο, αλλά καθοριστικό παράγοντα: την καλοκάγαθη γριούλα...

Αναχώρηση από Πάτρα στις 08:00 π.μ. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην Αθήνα.
 Έναρξη παράστασης στις 18:00. Επιστροφή αργά το βράδυ.

Τιμή συμμετοχής: 
40 ευρώ το άτομο.

Στην τιμή περιλαμβάνεται:
•    Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
•    Εισιτήριο θεατρικής παράστασης
•    Συνοδός

Σημείωση:
Η κράτηση θεωρείται έγκυρη κατόπιν κατάθεσης προκαταβολής μέχρι τις 02/11/18.