ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Νοέμβριος 30, 2018
3ήμερη
140€ για διαμονή σε 2κλινο

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

(TΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ)

(ΒΕΡΓΙΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ -ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ-ΣΕΡΡΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

30/11/2018-02/12/2018

 

 1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το σταθμό του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας .Μετά από ενδιάμεση στάση στα Ιωάννινα, θα επισκεφθούμε την ιστορική πόλη της Βεργίνας, όπου θα περιηγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο. Αμέσως μετά  στην κοντινή όμορφη πόλη της Βέροιας θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας. Τέλος, συνεχίζουμε για την Θεσσαλονίκη όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, και θα έχουμε άπλετο ελεύθερο χρόνο έως το επόμενο πρωί που θα βρεθούμε παίρνοντας το πρωινό μας.

 

2η ΗΜΕΡΑ

Αφού τελειώσουμε  το πρωινό μας, ξεκινάμε για την Λίμνη Κερκίνη. Την τεχνητή αυτή λίμνη, η οποία συγκαταλέγεται στους 10 υγρότοπους Διεθνούς Σημασίας της Ελλάδας και έχει ανακηρυχθεί Εθνικό Πάρκο. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Οχυρό Ρούπελ το οποίο θεωρείται μοναδικό στην Ευρώπη. Αν και εξακολουθεί να είναι ένα ακριτικό φυλάκιο, το θρυλικό του παρελθόν το έχει μετατρέψει σε τουριστικό θέρετρο. Για το μεσημεριανό μας φαγητό, θα επισκεφθούμε το γραφικό προάστιο των Σερρών Άη- Γιάννης. Ένα πανέμορφο καταπράσινο φυσικό τοπίο αποτελούμενο από πολλά δέντρα, κυρίως πλατάνια, όπως επίσης και άφθονα νερά, τα οποία σχηματίζουν λίμνες και καταρράκτες στο πέρασμά τους. Το απόγευμα συνεχίζουμε για τις Σέρρες. Την πανέμορφη μακεδονίτικη πόλη που συνδυάζει τις ανέσεις ενός αστικού κέντρου με τις φυσικές ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας, όπου και θα απολαύσουμε την βόλτα μας και τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. 

 

3η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τη Μονή Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, όπου βρίσκονται τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη, όπως και ο τάφος του Γέροντα Παϊσίου. Επιστροφή στην Πάτρα, με ενδιάμεση στάση.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 140,00 για διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο

Επιβάρυνση μονόκλινου 25,00 ευρώ.

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  •           Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  •          Δύο διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Imperial Palace 4* με πρωϊνό
  •          Ξεναγήσεις
  •           Αρχηγός – Συνοδός

 

Η ροή του προγράμματος μπορεί να εκτελεστεί με διαφορετική σειρά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

 

Η κράτηση είναι έγκυρη εφόσον καταβληθεί προκαταβολή 80,00 ευρώ έως 10/11/2018.