Βόλος – Σκιάθος

Απρίλιος 29, 2023
3ήμερη
Τιμή κατ' άτομο: 165 € σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

(Τριήμερο Πρωτομαγιάς)

29-30/04/23 και 01/05/23

1η ημέρα: Πάτρα - Βόλος

Αναχώρηση στις 08:00 π.μ, από το ΚΤΕΛ Αχαΐας με ενδιάμεση στάση. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Συνεχίζουμε για την πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ, τσιπουρομεζέδες…. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα: Σκιάθος

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της Σκιάθου. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι της Αμαλιάπολης, από όπου με τουριστικό πλοιάριο(αναχώρηση 09:00) θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα, διασκεδάζοντας εν πλώ. Θα καταλήξουμε στη Χώρα της Σκιάθου, που φιλοξενεί και το σπίτι-μουσείο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, αλλά και στην όμορφη παραλία των Κουκουναριών, όπου- οι πιο τολμηροί- θα έχουν το χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βραδάκι. Ξεκούραση.

 

3η ημέρα: Πορταριά- Μακρυνίτσα - Βόλος

Πρωινό και επίσκεψη στην πανέμορφη, ανοιξιάτικη Πορταριά και την γραφική Μακρυνίτσα, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Αμέσως μετά   θα έχουμε χρόνο για γεύμα, στο Βόλο . Κατόπιν θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, με ενδιάμεση στάση, γεμάτοι από την αναγεννημένη φύση της Άνοιξης, έχοντας αυτή την εκδρομή ως το ξεκίνημα ενός όμορφου  καλοκαιριού.

 


Τιμή κατ' άτομο: 165 € σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

Διαφορά σε μονόκλινο 30€

 

Περιλαμβάνονται:

  • μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 2 διανυκτερεύσεις στο Βόλο, με  πρωινό.
  • εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την εκδρομή στη Σκιάθο
  • αρχηγός - συνοδός
  • Φ.Π.Α. 
  • φόρος διαμονής

 

Σημείωση:

 

Η ροή του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, αν χρειαστεί, για την καλύτερη έκβαση της εκδρομής.